Skip to main content
Allt

Från oro till trygghet: Min resa med Era Försäkringar

By 2023-06-16No Comments

Det är inte överdrivet att säga att företagsförsäkringar tidigare var en av de största källorna till stress i mitt yrkesliv. Eftersom jag drev mitt eget lilla företag i Stockholm, fanns det alltid tusen saker att tänka på och försäkringar låg ständigt på toppen av den listan. Är jag tillräckligt täckt? Betalar jag för mycket? Är försäkringsbolaget jag valt pålitligt?

Vändpunkten

Allt det ändrades när jag upptäckte Era Försäkringar. De gjorde ett djärvt löfte: att upphandla min företagsförsäkring utan att det kostar mer än vad jag redan betalade. Jag måste erkänna att jag var skeptisk. Men jag bestämde mig för att ge dem chansen, och det är ett beslut jag inte har ångrat.

Säkerhet och Besparingar: Fördelarna med Era Försäkringar

Det första jag märkte var att jag faktiskt sparade pengar. Era Försäkringars breda upphandling innebar en betydande besparing för mig, vilket var en stor lättnad. Men det som verkligen har imponerat på mig är hur mycket tid och ansträngning jag har sparat. Istället för att navigera i det komplicerade försäkringslandskapet, kunde jag lita på att Era Försäkringars erfarna team tog hand om allt.

Deras personal är experter på att förhandla med försäkringsbolagen för att få bästa möjliga villkor för mig. De har mer än 20 års erfarenhet, vilket ger mig tillit att de vet vad de gör. Jag känner mig trygg med att de väljer de mest pålitliga försäkringsbolagen för att uppfylla mina försäkringsbehov.

Era Försäkringar tar hand om allt, från att upphandla försäkringen till att förvalta min försäkringsportfölj. Detta ger mig frihet att fokusera på vad jag älskar mest – att driva mitt företag.

Är Era Försäkringar rätt för dig?

Som företagare vet jag att varje företags behov är unika. Men för mig, och för många andra företagare i Stockholm, har Era Försäkringar varit en total game-changer. De har ersatt mina tidigare försäkringsfrustrationer med lugn och trygghet, och jag är övertygad om att de kan göra detsamma för dig.

Att välja Era Försäkringar betyder att välja besparingar, effektivitet och framförallt, trygghet. Jag kan inte nog rekommendera Era Försäkringar till andra företagare som letar efter ett enkelt, tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt att hantera sina försäkringsbehov. Era Försäkringar är verkligen det personliga valet när det gäller företagsförsäkring i Stockholm.